Biträdande platschef

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi behöver förstärka vårt arbetslag med en biträdande platschef som ansvarar för området Mat och dryck på Leksand Strand och Leksand Sommarland.

Vi söker en målinriktad person som har förmågan att leda och inspirera andra genom sitt engagemang och sin drivkraft. Som platschef blir du en av nyckelpersonerna hos oss på Leksand Resort, där du bidrar med din kunskap och nytänkande i linje med vår vision och mål.

Arbetsbeskrivning

I din roll som biträdande platschef ansvarar du tillsammans med platschef för planering och utveckling av område Mat och dryck på Leksand Sommarland och Leksand strand. Du säkerställer att den övergripande kvalitén på restaurangerna och kioskerna håller hög standard både invändigt och utvändigt. Under högsäsong ansvarar du även för den dagliga driften. Du har kontakt med samarbetspartners och tillsammans med platschef, för Mat och dryck, tar emot bokningar samt deltar i planering och genomförandet av arrangemang.

Som biträdande platschef ska du leda och inspirera medarbetarna och bidra till individuell utveckling. Du har ett nära samarbete med platschef och köksmästare för Mat och dryck samt stöd från centrala funktioner som HR, Marknad och Ekonomi. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter som bl.a. inventering, beställningar, säkerställa rätt bemanning och schemaläggning samt följa alla krav från myndigheter och företagsledning.

Dina kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll.
  • B-körkort är ett krav.

Din profil

Du har erfarenhet av en ledande befattning i en liknande roll och några års erfarenhet av arbete i restaurangbranschen. Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du har en god initiativförmåga och uppskattar samarbete. Du trivs lika bra på restauranggolvet som att jobba med planering och strategi.

Du är stresstålig och kan lösa problem under högt tempo. Du skapar förutsättningar för engagemang och motivation. Vi ser gärna att du är administrativt kunnig och strukturerad. Du har goda färdigheter i både svenska och engelska.

Om oss

Leksand Resort består av Leksand Strand, Leksand Sommarland, Mat vid Siljan och Hotell Moskogen.
Upplev äventyret på Leksand Sommarland, femstjärnigt boende på Leksand Strand camping och resort samt fantastiska upplevelser inom restaurang, catering och event i Mat vid Siljans regi.
Allt i hjärtat av Dalarna.

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, område Mat och dryck/ Leksand

Omfattning / Varaktighet: Heltid/ Tillsvidare. Eller enl. ök.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enl. ök.

Lönetyp: Fast månadslön enl. ök

Sista ansökningsdatum: Sista ansökningsdatum: 31/4-23

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan

 

Ansökan och frågor skickas till

Jonathan Strid 

Platschef Food & Beverage

Leksand Resort AB

Mail: jonathan.strid@matvidsiljan.se

 

sv Swedish
X