Boka nu

Hur vill du bo?

På Leksand Strand finns gott om olika typer av stugor att hyra. Vissa boenden går att hyra året runt och andra, såsom campingstugor och glampingtält, gör sig bättre under sommaren. Se vårt utbud nedan.

  • Stugor

    Fullt utrustade stugor som är bokningsbara året runt finner du i Strandbyn, Tallbacken, Björkbyn, Leksandsbyn, Söderbacken och Orsandbaden. Våra större stugor i Tallbacken 2 passar perfekt för två familjer.

    BOKA STUGA
  • Campingstugor

    Finns i stugbyarna Enbacken, Campingbyn och Skogsbyn. Charmiga mindre stugor med wc och dusch i närliggande servicehus. Bokningsbara fr.o.m. Midsommar till och med vecka 33.

    BOKA CAMPINGSTUGA
  • Glamping

    Glampingtält på trädäck med lyxig känsla för upp till 4 personer. Bokningsbara fr.o.m. Midsommar till och med vecka 33. Glampingbyn med 16 tält ligger strax intill Siljan med vacker sjöutsikt.

    BOKA GLAMPING
  • Ta med hund till stugan?

    Det är inga problem att ta med hunden. Husdjur är tillåtna i de flesta av våra stugor, förutom de som är märkta Djurfria i beskrivningen. Glampingtälten är djurfria.

  • Karta stugor Leksand Strand Camping & Resort

Våra stugor

222 STUGOR I 10 OLIKA STUGBYAR
Du som vill hyra stuga i Dalarna har en hel del att välja på hos oss. Här på Leksand Resort finns ett brett utbud av stugtyper, allt från lyxiga strandvillor med stor terrass, bastu och braskamin till enklare och mysiga stugor med perfekt läge. Oavsett vilken stuga du hyr bor du nära sjön med vacker utsikt över Siljan. Runt hörnet har du Leksand Sommarland, motionsspår och strandpromenaden in till Leksands centrum.

BOKA STUGA