Facilitet: Kylskåp

Glamping Björkbyn

Glamping Björkbyn

GLAMPINGTÄLT 20,5 KVM 4 BÄDDAR Njut av glampinglivet i ett mysigt canvastält med fyra bäddar. Det runda tältet har fyra bäddar och står på ett trädäck med utemöbler. Slå dig ned för avkoppling under sköna sommarkvällar och frukost i det fria.
Glamping Siljan

Glamping Siljan

GLAMPINGTÄLT DELUXE 20,5 KVM 4 BÄDDAR Välkommen till våra glampingtält Canvas Deluxe endast ett stenkast från Siljan. Här njuter du av semestern i rymligt canvastält och sover i sköna hotellsängar. Tälten står på möblerade trädäck - perfekt för sköna sommarkvällar.
Glamping Sommarland

Glamping Sommarland

GLAMPINGTÄLT 20,5 KVM 4 BÄDDAR Njut av glampinglivet i mysigt canvastält ett stenkast från Sommarlands entré. Det runda tältet har 4 bäddar och står på ett trädäck med utemöbler, perfekt för sköna sommarkvällar.
Skogsbyn

Skogsbyn

STUGA 9 KVM 4 BÄDDAR Campingstugorna i Skogsbyn består av 14 fristående campingstugor. Detta är våra minsta stugor som passar utmärkt för övernattning under en kortare vistelse. Njut av frukosten på den lilla uteplatsen med utsikt över Siljan. Här har du nära till stranden, poolområdet och motionsslingor i skogen.
sv Swedish
X